Шукати в цьому блозі

Загальна кількість переглядів сторінки

неділю, 8 травня 2011 р.

Ліцензія на проведення конкурсу

“Mini Miss та Mini Mister Дрогобич 2011”

Копія ліцензії на проведення конкурсу.
 ЛІЦЕНЗІЯ № 05/08 
  15.01. 2010 p.                                                   м. Київ

Шоу-агенція КСК "Зірки Галичини", що є Міжнародною дирекцією Дитячого творчого конкурсу "Mini Miss & Mini Mister World ", та Українською дирекцією Дитячого творчого конкурсу «Mini Miss & Mini Mister України», в особі президента Шоу-агенції КСК "Зірки Галичини" Володимира Желізного, надає право на проведення регіональних конкурсів «Міні Міс та Міні Містер» на території м. Дрогобича та Дрогобицького р-ну Львівської області Галині Мачишин.
Галина Мачишнн є єдиним повноважним представником Національної Дирекції дитячих творчих конкурсів "Mini Miss та Mini Mister України" у м. Дрогобича та Дрогобицькому р-ні Львівської області. Галина Мачишнн має право на проведення Регіонального конкурсу "Mini Miss та Mini Mister Дрогобич та Дрогобицького р-ну " в рамках Національного конкурсу "Mini Miss та Mini Mister України".
Галина Мачишин має право призначати представників регіонального конкурсу в містах та селищах Дрогобицького р-ну Львівської області , а також видавати їм субліцензії на представництво.
 Галина Мачишин формує делегацію учасників від м.Дрогобича та Дрогобицького р-ну Львівської області на  "Mini Miss & Mini Mister Львівщини":
2.1. Право прямого представництва на Національний конкурс "Mini Miss & Mini MisterЛьвівщини" здобувають головні лауреати міського або районного конкурсу, якщо такі були проведені;
2.2. Галина Мачишин зобов"язана представити по два учасники (учасниці) в кожній віковій номінації - лауреатів конкурсу "Mini Miss та Mini Mister Дрогобич" в наступних вікових номінаціях:
-5-7 років:
-8-10 років;
-11-12 років; 
-13-15 років 
 3.   Для  реалізації вищевказаних повноважень надає їй право надавати необхідні  в кожному  конкретному випадку документи, включаючи письмові та усні заяви, довідки, клопотання, інші звернення, сплачувати необхідні платежі,включаючи державне мито тощо, отримувати необхідну інформацію, документи, включаючи довідки, витяги, виписки, дозволи тощо, укладати всі дозволені законом договори, одержувати гроші, розписуватись, скріплювати своїм підписом вірність копійдокументів, а також виконувати всі інші дії, пов'язані з виконанням даної довіреності.
Ліцензія видана терміном на 3 роки та дійсна до пятнадцятого січня дві тисячі чотирнадцятого року.
"Mini Miss & Mini Mister World "
Президент КСК "Зірки Галичини"                                                        Желізний В.В.

Україна й. Львів, вул. Ів.Франка 22 / 4.
Тел./факс: 8 (032) 260 21 82, e-mail: grand_prize@ukr.net
www.ukrainestars.com



Немає коментарів: