Шукати в цьому блозі

Загальна кількість переглядів сторінки

неділю, 8 травня 2011 р.

Регламент конкурсу



РЕГЛАМЕНТ
підготовки та проведення дитячого творчого конкурсу
для дівчаток та хлопчиків віком від 4 до 15 років
"Mini Miss та Mini Mister Дрогобич та Дрогобицького району 2011"
1.Організатори:

1.1. Конкурс "Mini Miss та Mini Mister  Дрогобич та Дрогобицького району 2011" проводиться під егідою Міжнародної Дирекції дитячих творчих конкурсів "Mini Miss & Mini Mister".
1.2.           Офіційним представником Міжнародної дирекції дитячих творчих конкурсів "Mini Miss & Mini Mіster" в Україні згідно з ексклюзивним контрактом - є Шоу-агенція КСК "Зірки Галичини", якою створена Українська Дирекція Національних конкурсів " Mini Miss та Mini Mister Україна".
1.3.     Конкурс проводиться під символікою Міжнародної торгової марки "Mini Miss & Mini  
           Mister   World".
1.4. Безпосереднім організатором конкурсу  є Мачишин Галина Степанівна .

2. Мета конкурсу:
2.1.            Конкурс проводиться з метою визначення дітей з гармонійним поєднанням високого духовного та творчого потенціалу.
2.2.            Визначення лауреатів конкурсу, які будуть представляти Дрогобиччину на Дитячому творчому конкурсі "Mini Miss & Mini Mister Львівщини 2011" та інших дитячих міжнародних творчих форумах.

3 Учасники конкурсу:
3.1.      До участі в конкурсі допускаються діти, вік яких станом на 01.05.2011р. є не молодшими 4 років та не старші 15років. До участі в конкурсі як виключення можуть бути допущені діти молодші 4 років, але які за інтелектуальним та творчим розвитком відповідають вимогам даного регламенту .
3.2.   Визначення переможців проводиться у трьох вікових групах (номінаціях) для дітей: 4-7 років; 8-10 років та 11 - 12 років та тінейджерській підгрупі 13-15 років. Остаточне рішення про допуск учасника до 3 конкурсу приймає спеціальна комісія.

4. Умови участі та їх підготовки:
4.1. Учасники повинні мати при собі:
1)  сценічне взуття;
2)  одяг для репетицій;
3)  український національний костюм регіону, який представляє: учасник (може бути стилізований);
4)  костюм для участі у виході "талант";
5)  костюм для участі у виході "пародія";
6)  костюм для участі у виході "авангард";
7) костюм для участі в бальному виході на церемонію нагородження (для дівчаток – бальні сукні, для хлопчиків - урочистий костюм);
фонограми для участі у виходах "талант" та "пародія" (на CD- для репетицій та на міні- або компакт-диску - для конкурсу);

5 Програма та регламент конкурсу
(дотримання обов'язкове):
5.1. Вихід в національних костюмах (представлення учасників) - до 30 сек на одного учасника (вихід у загальній групі, під загальну фонограму). Представлення може бути у прозовій, віршованій або пісенній формі і тільки на українській мові.
5.1.1.    Журі оцінює сценічну мову учасника, оригінальність мислення та вміння представити себе публіці.
5.2. Вихід "Талант" - виконання учасником номеру, який найбільше відображає його здібності. Регламент часу виступу - до трьох хвилин; допускається участь у номері партнерів (всі співочі номери виконуються під фонограму "мінус один"). Якщо учасник (ця) виконує пісню, то обов’язкове виконання тільки на українській мові (можливе виконання класичних оперних творів на мові оригіналу).
5.2.1   Журі оцінює талановитість дитини та перспективи творчого росту.
5.3. Вихід "Пародія" - виконання учасником номеру під плюсову фонограму улюбленої зірки. Регламент часу виконання - до двох хвилин: допускається участь у номері партнерів. Забороняється брати за зразок пісні з вульгаризмами, пропагандою куріння, алкоголю, наркотиків та інших шкідливих звичок, пісні, що пропагують расизм, секс, еротику чи насилля, забороняється використовувати одяг з глибоким декольте та з розрізами (навіть якщо одяг оригіналу і був таким), якщо це може виглядати вульгарно. Підтанцьовка. бек-вокали повинні бути не старші 15 років.
5.3.1. Журі оцінює акторські здібності дитини, оригінальність подачі образу.
5.4. Вихід учасників в костюмі "Авангард" (у загальній групі, під загальну фонограму) - режисура виходу здійснюється виключно режисером і хореографом конкурсу. Представники повинні вказати в заявці назву авангардного костюму та короткий супроводжуючий текст (не більше 10 секунд).
5.4.1. Журі оцінює оригінальність ідеї костюму і не враховує дороговизни костюму, а також вміння дитини подати ідею задуманного образу.
5.5.           Вихід учасників в бальних сукнях та костюмах - нагородження (позаконкурсний вихід) - режисура виходу здійснюється виключно режисером і хореографом конкурсу.
5.6.           Стосовно виходів вказаних в пунктах 5.1., 5.2., 5.3., - дотримання часового регламенту обов'язкове. Порушення карається мінус 3 бали з загальної суми балів за кожну секунду перетермінованого часу.
6. Нагородження учасників:
6.1.           Учасникам кожної з вікових підгруп, які за підсумками журі набрали найбільшу суму балів, присвоюються титули "Mini Miss Дрогобич 2011" "Mini Miss Дрогобицького району 2011" та "Mini Mister Дрогобич 2011". та "Mini Mister Дрогобицького району 2011" Вони нагороджуються коронами (хлопчики орденами), дипломами, лауреатськими стрічками, пам'ятними призами.
6.2.           Учасникам, що набрали в своїх вікових підгрупах 2, 3, 4-ту суму балів, присвоюються титули "Віце Mini Miss Дрогобич 2011" та "Віце Mini Mister Дрогобич 2011". Вони нагороджуються діадемами (хлопчики орденами), дипломами, лауреатськими стрічками, пам'ятними призами.
6.3.           Переможцям конкурсу вручаються путівки для участі  в конкурсі "Mini Miss & Mini Mister Львівщини 2011"та інших всеукраїнських та міжнародних дитячих творчих конкурсах.
6.4.           Журі конкурсу також визначає володарів спеціальних титулів, які найбільше визначають характер та особливості дитини (наприклад. Mini Miss оригінальність, артистичність, елегантність, фото, шарм і т.д.), з тим, щоб кожна дитина отримала на конкурсі титул і нагороду. Вони нагороджуються титульними стрічками та діадемами (хлопчики орденами). Володарі спеціальних титулів запрошуються на престижні всеукраїнські та міжнародні дитячі творчі конкурси.
7. Журі конкурсу:
7.1.На конкурсі майстерність учасників оцінюватимуть: професійне журі.
Склади всіх журі формуються Оргкомітетом конкурсу.
7.2.Професійне журі визначає володарів титулів з п.п. 6.1,- 6.4. цього Регламенту.
7.4.           Глядачі, шляхом голосування відповідними картками, визначають "Mini Miss глядацьких симпатій Дрогобича." та "Mini Mister глядацьких симпатій Дрогобича".
8. Заключні положення:

8.1.Контакти з організатором конкурсу.у м. Дрогобич ( 0679489425 (Галя)
8.2.Інші питання, необумовлені в даному Регламенті, розглядаються виключно Оргкомітетом конкурсу.

6 коментарів:

Тетяна Занько сказав...

Гарний колаж, молодець!!!

Тетяна Занько сказав...

Гарна робота , молодець!!!!

Тетяна Занько сказав...

Гарна робота!Молодець!!!!!!

Тетяна Занько сказав...

Дякую

Тетяна Занько сказав...

Пластуни у нас вже з роки. Починали коли навчалися у 2 класі.

Учнівське самоврядування. Педагог- організатор Ластов"як Л.М. сказав...

Дякую.